Kérésére eltávolítjuk számítógép jelszavát, ha elfelejtette azt, és nem tud belépni gépére.

szamitogep-jelszo-eltavolitas

Elfelejtette a Windows rendszer jelszavát? Nem tud bejelentkezni a saját* gépébe? Bármilyen számítógéppel rendelkezzen, amely Microsoft Windows rendszert használ, mi tudjuk a megoldást jelszó problémájára. A számítógépére beállított ismeretlen jelszót akár néhány órán belül az Ön otthonában, irodájában távolítjuk el a számítógépéről. A jelszó eltávolítás során a felhasználói adatok, programok nem sérülnek, a gépet újratelepítés nélkül állítjuk vissza használható állapotba.

* A jelszó eltávolítást csak saját tulajdonban lévő gépen végezzük el!

Leragadt billentyű

Ellenőrizze, hogy nincs-e leragadt billentyű a gépén! Szolgáltatás megrendelése előtt érdemes ellenőrizni, hogy billentyűzetén nincs-e lenyomódva valamelyik speciális billentyű, mely gátolja a jelszó helyes bevitelét. Amennyiben egy leragadt billentyű (folyamatosan lenyomva érzékeli a gép) okozza a hibát, akkor ellenőrizze a Caps-Lock, Num-Lock, Shift, Alt, Alt Gr, Windows, Control gombokat. A NumLock, Caps-Lock billentyűk általában visszajelző leddel vannak ellátva a notebook, vagy billentyűzet valamelyik szélénél. Ezeknek a lámpáknak nem szabad világítani a jelszó bevitelekor (attól a ritka kivételtől eltekintve, ha olyan jelszót választott, amihez szükséges).

Amennyiben a speciális billentyűk egyszeri lenyomása nem vezet eredményre, akkor egyszerűen simítsa végig az összes billentyűt, melynek hatására valószínűleg megszűnik a folyamatos lenyomott állapot, majd próbáljon ismét bejelentkezni.

Újabb operációs rendszer esetén, a jelszó emlékeztető segítségével megpróbálhat visszaemlékezni, hogy mi lehetett a beállított jelszó.

Számítógép jelszó eltávolító szolgáltatás

Amennyiben a fentiek nem vezetnek eredményre, akkor a Windows jelszó kikapcsolás szolgáltatásunk keretében a korábban beállított és elfelejtett jelszavát töröljük gépéről. Ezután a gépre jelszó nélkül is be lehet jelentkezni. Természetesen ezután egy új jelszó beállítható. Mivel a jelszó eltávolítása általában 15-20 percet vesz igénybe, ezért a fennmaradó időben (40-45 perc) igény szerint számítógép szoftveres és megelőző hardveres karbantartást lehet végezni.

Jelszó eltávolítás megrendelhető Telefonon, vagy az Internetes hibabejelentés segítségével.