Számítógép újratelepítés – nálunk minden adata 100% biztonságban van, hiszen biztonsági mentést készítünk. Gépének finomhangolását Önnel együtt végezzük, így minden korábbi funkciót elérhet a telepítés után is.

szamitogep-ujratelepites

Vesztett már el fontos munkát, vagy értékes adatokat más számítógép szerviz figyelmetlensége miatt? Sajnos gyakran előfordul, hogy egyes szervizek nem mindig kezelik kellő körültekintéssel az Ügyfeleik számítógépén található adatokat. Számunkra a legfontosabb feladat, hogy az Ön adatait még a számítógép teljes újratelepítése esetén is 100%-os biztonságban tudjuk.

Minden újratelepítést igénylő javítás előtt a merevlemez teljes tartalmát biztonsági másolatként elmentjük, majd az újratelepítés után a gépre visszaállítjuk. A biztonsági mentést az Ön igénye szerint kezeljük, a kívánt ideig megőrizzük, vagy átadjuk Önnek. Frissen telepített rendszerét minden esetben aprólékosan átnézzük, és a lehető legnagyobb precizitással az Ön korábbi rendszerének beállításaihoz igazítjuk.

A gép finomhangolásának utolsó lépését, Önnel közösen végezzük el, így garantáljuk, hogy minden szükséges korábbi funkciót megtalálhat új rendszerén is. Természetesen az adatállományok tartalmát számítógép szervizünk titokként kezeli, azt harmadik félnek nem adja át.