Az alábbi hivatkozásokra kattintva letöltheti a távoli segítségnyújtásra használt alkalmazást. Letöltési célként érdemes az asztalt megjelölni, így a későbbi javítások során is könnyen elérhető a távoli szervizszolgáltatás.

A program indítása után megjelenő ablakban található azonosító számokat, szakemberünk számára telefonon, vagy elektronikus úton eljuttatva tudjuk megkezdeni az Interneten keresztüli javítást. A kapcsolat során Ön mindvégig láthatja a javítási folyamatot saját monitorán keresztül. A javítás befejezése után munkatársunk kijelentkezik gépéről. A kijelentkezés és a távsegítő program bezárása után a Pcvilág.hu-nak nincs technikai lehetősége az Ön gépére belépni, hiszen a kapcsolódást mindig a Megrendelő kezdeményezi a program indításával.

A távoli javítás során a szervizes és az Ön gépe közötti kapcsolat folyamatos titkosított csatornán történik, így teljesen biztonságos.

A program futtatása és kapcsolódás előtt kérjük, hogy mindig egyeztessen telefonon szervizünkkel!

Ha kérdés merülne fel használatukkal kapcsolatban, akkor e-mailben, vagy az Internetes hibabejelentésen keresztül szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére.