Gyorsaság, 100%-os ügyfél elégedettség

Számítógépek helyszíni javítása, rendszer üzemeltetés, Wifi és VPN hálózatok telepítése, vírusirtás – azonnali megoldások mindenféle informatikai problémára. Sok éves, széleskörű tapasztalat vállalkozások és magánszemélyek informatikai igényeinek kielégítésében.

rolunk-kek

A PCVilág weboldal üzemeltetője a Bitadmin Kft. stábja sok éve dolgozik az informatika területén. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik vállalkozások és magánszemélyek informatikai igényeinek kielégítésében. Számítógép szervizünk zászlójára tűzte a 100%-os ügyfél elégedettséget, a gyors reakcióidőt és hatékony együttműködést Partnereinkkel. Fontosnak tartjuk, hogy otthonában, irodájában végzett javítások alkalmával lehetőleg egyetlen kiszállással megoldjuk számítógépes problémáit. Célunk, hogy minden Ügyfelünk megoldást találjon valamennyi informatikai kérdésére és problémájára.

 

Lakossági szolgáltatások

home-icon Számítógép szerviz otthonában. Miért vesződne számítógépe szervizbe szállításával, amikor a helyszínen is megoldható a javítás? Ha vírusok és kémprogramok nehezítik gépe használatát, vagy más számítógépes problémákba ütközik, nyugodtan megbízhat a PCVilág szakértőiben. Szervizünk azonnali és profi megoldást kínál problémájára, mivel gépét az Ön otthonában, irodájában javítjuk. Ha számítógépének teljesítményét szeretné növelni, vagy eltávolítani a beugró reklámok zavaró ablakait, esetleg vezeték nélküli hálózatot szeretne, vagy csak megtanulná, hogyan lehet a számítógépét egyszerűbben és hatékonyabban használni, akkor ne feledje, mi segítünk.

 

Szolgáltatások kis- és középvállalkozások részére

office-icon Rendszergazda, rendszerfelügyelet. Nem biztos benne, hogy informatikai rendszere megfelelő hatékonysággal működik? Esetleg megunta, hogy cége termelékenységét egy megbízhatatlan, vagy nem megfelelő informatikai rendszer hátráltatja? A PCVilág olyan számítógépes- és hálózati támogatás nyújtására specializálódott szerviz, mely a mai világban elengedhetetlen fontosságú kis- és középvállalkozása számára. Az Ön részidős rendszergazdájaként megbízható helyszíni-, vagy távoli informatikai szolgáltatásokat biztosítunk. Vállaljuk rendszere szakszerű felügyeletét szerződéses formában, vagy eseti megbízás alapján.

Ingyenes kiszállás

Szervizünk az alábbi településekre ingyenes kiszállást biztosít: Budapest, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Érd, Fót, Fótliget, Göd, Pilisborosjenő, Pomáz, Szentendre, Szöd, Szödliget, Törökbálint, Üröm és Veresegyház.