Rendszergazda szolgáltatásunk előnyei: magas rendelkezésre állás, gyors reakcióidő, garancia, kimagasló szolgáltatási minőség. Mindez rendkívül költséghatékonyan!

rendszergazda

Az Ön vállalkozása vajon hogyan fejlődne megfelelő informatikai rendszer használatával? Hetek telnek el egy bejelentett hiba javításáig? Az egyetemista ismerős nem tudja megoldani a hibákat és gyakran nem ér rá? Képtelen érthető magyarázatot kicsikarni aktuális informatikai szolgáltatójából?

A PcVilág okleveles rendszergazda szakember gárdája kedvező feltételek mellett alakítja ki a lehető legoptimálisabb rendszert vállalkozása számára. Építő jellegű ötleteinkkel, javaslatainkkal segítjük cége működését. Teljes körű IT szolgáltatásunk révén Ön helyett gondoskodunk a meghibásodott számítógépek, notebookok, hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, illetve esetleges cseréjéről.

Gyors reakcióidő

Minden Partnerünk, így az Ön vállalkozása is komoly előnyre tehet szert, ha a felmerülő számítógépes hibákat a rendszergazda a lehető leggyorsabban elhárítja. Komolyabb rendszerleállás, nyomtatási probléma vagy az Internetes kapcsolat hibája nagymértékben akadályozhatja a napi munkavégzést, sőt akár az egész iroda munkája is lehetetlenné válhat. Ilyen esetben a PcVilág rendszergazda gyors hibaelhárítása mindig expressz megoldást nyújt Önnek.

Elérhető ügyfélszolgálat

Mit sem ér a gyors reakcióidő, ha a hibát nehéz bejelenteni. Informatikusaink és ügyfélszolgálatunk nagy figyelmet fordítanak az állandó elérhetőségre. Internetes hibabejelentéseiről azonnali SMS értesítés készül, így a lehető leggyorsabban az Önhöz legközelebb lévő szabad rendszergazda kezdheti meg a javítást. Akár hétvégén és munkaszüneti napon is vállalunk javítást.

Munkalapokkal dokumentált munkavégzés

Nem tudja követni és ellenőrizni rendszergazdája javítási folyamatait? Ön minden általunk elvégzett informatikai szolgáltatásról és rendszergazda tevékenységről munkalapot kap kézhez, így az elvégzett feladatok folyamatosan követhetőek.

Többféle rendszergazda szolgáltatás konstrukció

Mivel az Ön cége és munkafolyamatai is teljesen egyediek, így a mi szolgáltatásunk is rugalmas. Rendszergazda szolgáltatási konstrukciónk mindig az Ön igényeihez illeszkedik. Megoldásainkat igénybe veheti teljes átalány díjas szolgáltatásként, vagy akár eseti megbízásos formában is. Továbbá népszerű ajánlatunk ügyfeleink körében az alacsony fix havidíjjal járó, csökkentett óradíjas konstrukció is. Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne, akkor küldje el ajánlatkérését, majd ezután egy személyes találkozó és díjmentes rendszerfelmérés alkalmával megkeressük az ideális megoldást az Ön részére.

Érthető segítség a döntéshozásban

Gyakran nehéz döntést hozni az informatika világában, mivel nagyon sok jó megoldás létezik ugyanarra a problémára. Fontos szempont, hogy az adott feladat elvégzésére ideális teljesítményű eszközöket válasszon, illetve az új készülékek vásárlása után ne hiányozzon egyetlen szükséges funkció sem. A PcVilág rendszergazdái az Ön számára érthető formában magyarázzák el az egyes megoldások előnyeit, vagy az egyes rendszergazdai javítások velejáróit. Így segítségünkkel mindig a megfelelő információk mérlegelése után választhat informatikai szolgáltatást, vagy eszközt.

Helyszíni garancia

Gondot okoz az egyes gépek, alkatrészek garanciális ügyintézése? IT szolgáltatásunk megoldást kínál erre is. A nálunk vásárolt termékekre a PcVilág helyszíni garanciát vállal. Így Önnek nem kell a garancia érvényesítésével törődni, nem kell bizonygatni a szervizben a termék hibáját. Ezeket a feladatokat a rendszergazda munkatárs végzi el, így idejét a profitteremtő munkára fordíthatja.

Miért jó a kiszervezett rendszergazda szolgáltatás?

Magas rendelkezésre állás: Mi nem megyünk szabadságra! Mivel egy teljes időben alkalmazott rendszergazda megbetegszik, szabadságot vesz ki, ezért ilyenkor támogatás nélkül maradhat. A PcVilág több rendszergazda alkalmazásával megoldja a helyettesítés problémáját, így nagyobb rendelkezésre állást biztosítunk Önnek.

Kimagasló szolgáltatási minőség: Egy specializálódott rendszergazda és IT szolgáltató nagyobb felkészültséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik, mivel több rendszergazda együttes tudásával képes IT parkját fejleszteni és üzemeltetni. Az outsource (kiszervezett) rendszergazda munkája során a különböző cégeknél több hibával találkozik, mint a teljes munkaidős kollégák, ezért amikor az irodájában hiba merül fel nagy valószínűséggel azt korábbi tapasztalat alapján képes a PcVilág rendszergazda hatékonyan megoldani.

Költséghatékony: A rendszergazda szolgáltató cégek általában óra-, vagy fix díjért dolgoznak, viszont nincs más járulékos költség a rendszer üzemeltetésével kapcsolatban. Nincs folyamatos bérköltség, adminisztrációs költség, oktatási költség. Nem kell a szabadsággal, betegséggel és az egyéb juttatások költségeivel számolni. Külsős rendszergazda szolgáltatás választása esetén viszont állandó rendelkezésre állást és megbízható rendszergazda partnert kaphat.

Ha felkeltettük érdeklődését akkor…

Keresse rendszergazda szolgáltatásunkat bizalommal… Ne hagyja, hogy cége növekedését a nem megfelelő számítógépes rendszer hátráltassa. Tekintse át üzleti rendszergazda szolgáltatási csomagjainkat, vagy Kérjen ajánlatot saját rendszerének zökkenőmentes üzemeltetésére. Előzze meg a számítógép hibákat a PcVilág rendszergazda megelőző számítógép karbantartás szolgáltatásával. A számítógép karbantartás oldalon sok hasznos információt és bemutató videót talál. Nézze meg Ön is hogyan végzi munkáját egy profi PcVilág rendszergazda.

Reméljük hamarosan Partnereink között üdvözölhetjük az Ön vállalkozását is.