Cégünk kedvezményes árakon kínálja az ESET Software NOD32 Antivirus és Smart Security programcsomagjait.

nod32-antivirus

A többszörösen díjnyertes NOD32 Antivirus a legújabb technológiák alkalmazásával biztosítja a számítógépek, szerverek hatékony és kiemelkedően gyors vírus- és kémprogramvédelmét. Az ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomag magában foglalja a NOD32 antivírust, továbbá tartalmaz levélszemétszűrést és tűzfalat, amely az illetéktelen adatkommunikáció ellen is védelmet nyújt.

E tulajdonságának köszönhetően a számítógépet kevésbé terheli le és használatával jobb teljesítmény érhető el, mint négy különálló védelmi alkalmazás telepítésével. Az ESET termékek közös keresőmotorja egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal.

Mindkét programcsomag magyar nyelvű, egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. A szoftverek elektronikus licenc formájában rendelhetők meg, így a megrendelés teljesítését régiótól függetlenül is a lehető leghamarabb biztosítani tudjuk.

A megrendelés és a szállítás menete

Az üzenetküldés űrlap kitöltésével, vagy telefonon illetve személyesen rendelheti meg a NOD32 szoftvercsomagot. A licencdíj kiegyenlítését elektronikus számla ellenében tudja teljesíteni. A licenc beérkezését követően a hozzáférési adatokat elektronikus formában (e-mail) elküldjük Önnek, hogy a megvásárolt szoftvert minél hamarabb használni tudja.

A programok legfrissebb 30 napig érvényes teljes értékű demó verziói, a használati útmutatók, továbbá a regisztrált és vállalati termékek letölthetőek az ESET magyarországi oldaláról, vagy az ESET központi angol nyelvű letöltő oldalán keresztül. Az elküldött licenc adatokat a telepítés alkalmával, vagy a frissítési beállítások oldalon lehet megadni. Ezt követően a telepített szoftverek hivatalos, teljes értékű regisztrált programok lesznek. Aktiválást követően 1-2-3 éves licenc időtartamnak megfelelő időtartamig fognak védelmet nyújtani számítógépein.

A megrendelt szoftverlicenc beérkezése a rendeléstől számítva néhány munkanapot vesz igénybe. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt szoftverek telepítését és bekonfigurálását is, külön megállapodás alapján a licencek számától függően.